luni, 2 ianuarie 2012

Cum castigi bani

cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,vreau bani
Oportunitate unica : tu castigi bani citind sms publicitarlink inscriere gratuita click aici 
Nu sunt costuri lunare sau anuale.Nu trebuie sa vinzi nimic. La inregistrare puteti opta pentru 1 pana la 20 de SMS-uri pe zi. Pentru fiecare SMS pe care dumneavoastra il primiti pe telefonul mobil firma va plateste cu 6 eurocenti. Daca se face un simplu calcul cu 20 SMS-uri se ajunge la 36 euro pe luna, cu acesti bani puteti plati o factura lunar sau sa acoperiti alte cheltuieli lunar. Va puteti opri aici daca doriti, dar daca dati informatia mai departe, de exemplu la 10 cunostinte, pentru fiecare SMS care-l primesc ei veti primi 4 eurocenti.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castig bani,cum castig bani,
Primesti pe telefonul tau mobil SMS-uri publicitare de la companii cu informatii utile : promotii, oferte si reduceri din diverse domenii si castigi bani. Oportunitate : tu castigi bani multi doar invitand 10 cunostinte care se inscriu sa primeasca sms publicitar pe telefonul mobil, nu ai nimic de platit, nici tu, nici prietenii tai. Aceasta este o modalitate simpla si usoara de a castiga bani.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Click pe link-ul de mai jos :
si apoi click pe butonul din dreapta sus :  JOIN NOW (este scris cu galben)   completati toate casutele cu raspunsul dumneavoastra.


Inregistrarea  este gratuita. Cand ajungeti la TaxPayer Code  aici veti trece un numar cu 6 cifre aleatorii si dati register si daca nu va puteti inregistra treceti alt numar, deoarece la noi nu avem un astfel de cod.

Poti sa faci bani in plina criza financiara mondiala fara sa fie importante : varsta, studiile sau experienta.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Am facut un calcul daca se da informatia de catre fiecare la cate 10  persoane, care primesc sms publicitar, se poate ajunge la suma de 123,46 euro /zi. Mai sunt si alte bonusuri de care veti afla pe parcurs. Aceasta este ce va propun. Castigi bani doar invitand 10 cunostinte sa se inscrie in aceasta afacere, nu ai nimic de platit, nici tu, nici prietenii tai.
cum faci bani,


Este comod sa fii angajat la o firma: iti spune cineva ce sa faci si primesti banii lunar. Este greu sa fii independent financiar : trebuie sa muncesti mult pana sa incepi sa castigi bani.


Dar, realitatea este altfel :

  • daca esti angajat la o firma trebuie:
  1.  sa mergi la servici zilnic indiferent daca afara este frig sau ger, ploua sau ninge, ori este foarte cald afara si mai bine ai sta la piscina si sa bei un cocktail.
  2. primesti ordine de la superiorii ierarhici.
  3. pierzi multe ore la servici intre 8 si 10 ore de luni pana vineri sau chiar si sambata.
  4. primesti un salariu lunar, daca esti norocos poti sa iesi la pensie si primesti pensie lunar. Nu dezvolt mai departe, stii si TU cat de mici sunt salariile si pensiile in Romania.

  • daca vrei sa fii independent financiar :

  1. trebuie sa muncesti suplimentar si sa depui mult efort.
  2. ai posibilitatea de a obtine venit pasiv, adica primesti bani fara sa muncesti si poti sta la piscina chiar cand e ger afara, piscina acoperita si incalzita bineninteles.

ACUM  o noua oportunitate, TU primesti : 3.700 euro/lunar toata viata daca ai cele 4 nivele complete. Vezi aici ce inseamna cele 4 nivele complete : Nivele Complete PubliCel
 bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Folositi acest sistem  acum !
Functioneaza si aveti posibilitatea sa faceti bani multi. Nu ezita, nu pierzi nimic ( nu dai bani), doar ai oportunitatea de a castiga bani citind sms publicitar.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
PubliCel functioneaza deja in mai multe tari, cum ar fi : Italia, Spania, Coasta de Fildes, Brazilia, s.a.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,

NELAMURIRI ? INTREBARI ? Nu ezitati sa ma contactati pe mail ! 


Contact :
Madalina Narita
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castig bani,cum castig bani,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu