miercuri, 28 decembrie 2011

Ce tendinte aduce 2012 in Mobile Marketing ?

cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Potrivit estimarilor Syscom Digital, agentie interactiva si una din companiile jucatoare pe piata locala de Mobile Marketing, componentele de marketing mobil vor fi diversificate in cadrul campaniilor de comunicare implementate in 2012.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
"La finalul acestui an, piata locala de profil a ajuns la o valoare de circa 7 - 7,5 milioane euro, iar pentru 2012 exista premise sa stagneze valoric, intrucat nu valoare in sine a pietei va creste, ci volumul si diversitatea activitatilor prin scaderea preturilor. Marketerii care folosesc acest canal de comunicare de cel putin 2 - 3 ani inteleg deja avantajele legate de eficienta, implementarea facila si rezultatele imediate si tocmai de aceea vor diversifica activitatile specifice pentru a obtine rezultate cat mai bune, insa nu cred ca vor creste semnificativ investitiile in acest sector", spune Maia Novolan, directorul general al Syscom Digital, in comunicatul remis manager.ro.

Maia Novolan precizeaza ca exista posibilitatea ca tendinta din 2011 de mutare pe traseul anului a unei mici parti din bugetele de marketing de pe alte componente pe componenta de marketing mobil, sa se pastreze si anul viitor, generand o crestere estimativa de 8 - 10%.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castig bani,cum castigi bani,
SMS-urile vor reprezenta in continuare baza a peste trei sferturi din campaniile de marketing mobil, insa utilizarea codurilor QR, alaturi de alte unelte (web, gaming, voce, Facebook, aplicatii mobile) ar putea creste in 2012 si cu pana la 50%, daca tinem cont de potentialul pietei romanesti in privinta volumului de smartphone-uri si rata de acces la internet tot mai mare.

"Pentru o campanie de marketing mobil mai putin costisitoare, poti realiza activitati CALL TO ACTION, cerandu-i consumatorului sa vina el catre tine, oferindu-i ceva in schimb", explica directorul general al Syscom Digital.

Dincolo de acest aspect, site-urile si jocurile de socializare vor fi tot mai prezente pe telefoanele noastre mobile. De asemenea, Maia Novolan spune ca "este timpul pentru companii sa se gandeasca si la posibilitatile oferite de marketingul video dincolo de YOUTUBE sau de alte canale similare", viitorul este : comunicarea digitala&activari de marketing mobil.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Sursa : http://www.manager.ro

Profita acum de oportunitatea anului 2012 si castiga bani fara investitii financiare, click pe linkLink Inscriere Marketing Mobil cick Aici

si apoi click pe butonul din dreapta sus :  JOIN NOW (este scris cu galben)   completati toate casutele cu raspunsul dumneavoastra.

Inregistrarea  este gratuita. Cand ajungeti la TaxPayer Code  aici veti trece un numar cu 6 cifre aleatorii si dati register si daca nu va puteti inregistra treceti alt numar, deoarece la noi nu avem un astfel de cod.


cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu