marți, 27 decembrie 2011

Cum castigi bani fara investitie financiara

cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Va prezint o oportunitate unica in felul ei de a castiga un venit, mai mare sau mai mic in functie de munca depusa, fara nici o investitie financiara.
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Este vorba de un Holding care este intrat in 117  tari in lume si care ne plateste pentru a accepta primirea de  SMS-uri  cu publicitate pe telefon,  advertaising pe celular. In Romania a intrat de foarte putin timp deoarece sunt inregistrate cu putin peste 1.300 de persoane.  
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
La inregistrare puteti opta pentru 1 pana la 20 de SMS-uri pe zi. Pentru fiecare SMS pe care dumneavoastra il primiti, firma va plateste cu  6 eurocenti = 36 euro/luna. Dar, daca dati informatia mai departe, de exemplu la 10 cunostinte, pentru fiecare SMS care-l primesc ei veti primi 4 eurocenti. Normal ca unii dintre ei vor da informatia mai departe la cate 10 fiecare, deci la linia sau nivelul doi al dumneavoastra veti avea 100 de persoane, pentru care veti primi 3 eurocenti /SMS. Si ei vor da informatia mai departe astfel ca dvs. veti avea la nivelul trei in jur de 1.000 de persoane pentru care primiti 2 eurocenti / SMS. Si in sfarsit la nivelul 4 veti avea 10.000 de persoane primind 1 eurocent / SMS. 
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,
Vor fi oameni care vor da informatia la 3-4-5 persoane, dar vor fi care vor da informatia la 20 – 30 de persoane in functie de cat vor sa castige. Am facut un calcul ca un SMS / ZI, iar daca se da informatia de catre fiecare la cate 10  persoane se poate ajunge la suma de 123,46 euro /zi. Ce se intampla daca primiti 2-3-4- sau mai multe SMS-uri pe zi, sau multiplicati cu numarul de zile din luna ?  Mai sunt si alte bonusuri de care veti afla pe parcurs . Aceasta este ce va propun. Haideti sa castigam bani acum ! O munca foarte usoara sa dai informatia mai departe. Mai jos va dau linkul pe care dati click :  Link Inscriere PubliCel click Aici  si intrati pe pagina. 


Aceasta pagina se creeaza automat in momentul cand va inregistrati dand click pe JOIN NOW si completand toate casutele cu raspunsul dumneavoastra.  Aceasta pagina este scrisa in limba engleza si o puteti trimite in toata lumea prin linkul dumneavoastra. Pagina are jos in stanga o casuta unde scrie Traduzir si daca dati click acolo se deschide o fereastra unde apar peste 20 de limbi care prin click pe ele traduce pagina in limba de care are nevoie sa o citeasca cel din China, Japonica,Rusia, Ungaria, Italia, Franta, Spania, Polonia, Romania, etc.


Inregistrarea  este gratuita. Cand ajungeti la TaxPayer Code  aici veti trece un numar cu 6 cifre aleatorii si dati register si daca nu va puteti inregistra treceti alt numar, deoarece la noi nu avem un astfel de cod. Pentru a va inscrieti click pe  linkul:    Link Inscriere PubliCel click Aici   In momentul de fata dupa cate stiu exista un contract cu  firma Automobile Dacia pentru 50.000 de SMS-uri, dar noi suntem la inceput si trebuie sa ne multiplicam cat mai repede ca afacerea sa poata incepe si in Romania.Ganditi-va ca daca vom fi mai multi la PubliCel ii va fi mai usor sa faca contracte cu firmele din Romania si toti colaboratorii vor obtine mai multi bani.  Daca aveti cunostinte in Brazilia , Costa D`Avorio, Italia le puteti da informatia si se pare ca acolo functioneaza deja deoarece ei au un numar mai mare de oameni care sunt in afacere .
cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani, cum castigi bani
Pentru a va inscrie click pe link : Link Inscriere PubliCel click Aici  si click pe butonul din dreapta sus : JOIN NOW (este scris cu galben)

Sunteti interesat de aceasta oportunitate ? Trimiteti mail :  cumcastigibani@yahoo.ro    


cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani,

Succes !                     
Cu stima,
Madalina Narita


cum faci bani,castiga bani,vreau bani,castigi bani,cum castigi bani







Web designClickLink.roTOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazivti.roTotal Top Director webDirector WebDirector Web GratuitAnunturi 123
JocuriTOP-RO - Top siteuri din RomaniaDirector Promovare Site Online - Promovare Gratuitain-e.roDirector web luxdesign28.ro eLinksDirectory LizarDirector - director web romanesc Promovat de Red-Web Director WebDirector Web Romania Certificat Web 
VitaClubDirector web teste psihologice www.CevaCeCauti.ro Director web Romania ! Director.F11.ro Magazin Naturiste - produse naturiste pe baza de plante, cosmetice naturale, naturiste pentru copii Portal Joculete Adfree.ro - Promoveaza-ti site-ul gratuit! Real Web Director Top123.do.am - Director Web , Promoveaza Site Gratis
webDiRECTOR.us Mobila-OnLine.com.ro / Mobila la comanda / Saltele / Scaune / Birouri calculator / Sifoniere/ Bucatarii / Jocuri Promovare site

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu